Front page

De visie en missie van Kapabel

Onze visie

Vanuit Kapabel streven wij naar een situatie waarin elke Nederlandse gemeente haar beleid en bijbehorende processen op het gebied van kabels en leidingen inzichtelijk en op orde heeft.

Onze missie

De missie va Kapabel is om de Nederlandse gemeenten te adviseren en te ontzorgen op het gebied van kabels en leidingen. Met Kapabel zullen zij in staat zijn om weloverwogen keuzes te maken, waarbij de ondergrond toekomstbestendig gebruikt wordt. Dit alles resulteert in lagere maatschappelijke kosten en minder overlast voor burgers.

De Kapabel kernwaarden

Bij Kapabel geloven wij in lange termijn relaties zowel met onze klanten als met onze werknemers. Wij delen de ambitie om continu te verbeteren in alles wat wij doen. Passie, visie en drang naar kwaliteit en verbetering zijn onze belangrijkste drijfveren waarbij wij zorgvuldige afwegingen blijven maken in onze beslissingen. Afspraak is afspraak, en wij vinden het heel belangrijk professioneel te zijn in alle aspecten die een klant van ons mag verwachten.

Maatschappelijk verantwoord

Als Kapabel vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. En dat begint bij goed werkgeverschap in onze dagelijkse praktijk. Bij alles wat we doen willen we goed zijn voor onze medewerkers, opdrachtgevers en de omgeving. Zo kiezen wij ten aanzien van ons wagenpark bij voorkeur voor elektrisch rijden, stellen wij gepensioneerden specialisten op het gebied van kabels & leidingen in staat om hun passie bij ons nog in de praktijk te brengen. En ook mensen met een fysieke beperking bieden wij graag de mogelijkheid om op afstand hun werk te blijven doen. Zo  dragen wij ons steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.