Front page 3

Al onze toezichthouders worden begeleid om naast het toezicht ook op het niveau van vergunningverlener kabels en leidingen te kunnen functioneren. Onze toezichthouders zijn dus bekend met kabels en leidingen vergunningsapplicaties zoals LTC en MOOR.

Als Kapabel werken wij continu aan een verbetering van onze dienstverlening en dit geldt zeker voor onze toezichthouders/vergunningverleners. Wij willen ons in kwaliteit onderscheiden in de markt van medeaanbieders.

Naast onze “door de wol geverfde” toezichthouders / vergunningverleners met minimaal 5 tot 10 jaar ervaring binnen verschillende gemeentelijke organisaties geven wij ook nieuw en jong talent de gelegenheid om zich te ontwikkelen. Deze talenten worden door een achterliggende organisatie intensief begeleidt. Zij weten zich altijd gesteund door een organisatie met specialisten op het kennisgebied van kabels en leidingen. Dit is ook exact waarin Kapabel zich onderscheidt ten opzichte van de bekende detacheringsbureaus waar niemand is te vinden met kennis van kabels en leidingen.

Onze toezichthouders zijn bekend met de wet- en regelgeving, waaronder de Telecommunicatiewet, AVOI, Handboek kabels en leidingen, schaderegeling, CROW400, CROW500 en CROW96b.

Daarnaast beschikken al onze toezichthouders over:
– een geldig certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA)
– een geldig certificaat Veilig werken langs de weg.

Met de inhuur van de toezichthouder kabels en leidingen van Kapabel bent u als gemeentelijke organisatie verzekerd van kwaliteit en ontzorging op het gebied van kabels en leidingen.

Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan

Na ontvangst van uw vraag komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug met een reactie.

Contactformulier

"*" indicates required fields