Front page

De tijd dat het in de ondergrond vooral om technische oplossingen draaide, ligt al even achter ons. Door de afnemende ruimte in de ondergrond en het toenemende aantal belanghebbenden gaat het nu op de eerste plaats om overzicht. Overzicht van de spelers, spelersvelden en spanningsvelden, want verschillende entiteiten of diensten willen gebruikmaken van de ondergrond.

Integraal beleid binnen een gemeentelijke organisatie is essentieel om verschillende belangen af te wegen om tot de juiste toekomst-vaste keuzes te kunnen komen. Een visie en een beleidsplan voor de ondergrond is hierbij belangrijk waarbij een regisseur ondergrond het totaaloverzicht behoudt.

Binnen dit integrale proces is de afdeling kabels en leidingen, meestal vertegenwoordigd door een beleidscoördinator kabels en leidingen, een belangrijke stakeholder.

Voor gemeenten die niet de middelen beschikbaar hebben om hier zelf invulling aan te geven kan Kapabel deze rol voor de gemeente voor een bepaald aantal uren per week invullen. Hiermee bent u als gemeentelijke organisatie verzekerd van de benodigde kwaliteit en wordt u ontzorgd met betrekking tot in- en externe afstemming en het maken van de juiste keuzes zodat ook toekomstige ontwikkelingen zoals de energietransitie voor uw gemeentelijke organisatie mogelijk blijven.

Neem contact op

Vraag offerte aan

Na ontvangst van uw vraag komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug met een reactie.

Contactformulier

"*" indicates required fields